Helyi közélet

2015.08.24. 16:10

Siker volt a Triatlon Nagyhét

Tiszaújváros - A nagyszabású esemény szervezői köszönetet mondanak.

Tiszaújváros - A nagyszabású esemény szervezői köszönetet mondanak.Lehmann Tibor a 17. TVK Triatlon Nagyhét főrendezője, a TVK-Mali TK elnöke és Márkus Balázs a szervező bizottság társelnöke köszönőlevelet fogalmazott.

„A sikerekkel tarkított, augusztus 9-én befejeződött 17. TVK Triatlon Nagyhét Szervező Bizottsága, illetve a rendező TVK-Mali Triatlon Klub nevében ezúton is szeretnénk kifejezni köszönetünket Tiszaújváros lakosságának egyrészt azért, mert megértő türelemmel viselték a rendezvények, a versenyek miatti apróbb közlekedési kellemetlenségeket és a koncertekből adódó esetleges zavaró hanghatásokat.”

Fantasztikus hangulat

„Azt is meg kell köszönnünk a tiszaújvárosiaknak, hogy idén is fantasztikus hangulatot teremtettek a hétvégi versenyeken, és fáradhatatlanul szurkoltak a pályák szélén. Külön köszönettel tartozunk a kiemelt támogatásért Tiszaújváros önkormányzatának, a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítványnak, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI), a MOL-csoportnak, a TVK Zrt.-nek, a Jabil Circuit Magyarország Kft.-nek, a Borsodi Sörgyár Kft.-nek, az Inno-Comp Kft.-nek, az MB Barter &Trading SA-nak, a Trans-Sped Kft.-nek, de nagyon hálásak vagyunk a további szponzorainknak is. Csak ilyen támogatottsággal valósulhatott meg az eddigi évekhez hasonló színvonalon 2015-ös rendezvényünk. A közös sikerhez nagyon komolyan hozzájárultak a városi intézmények, élükön a Városgazda Kft.-vel, valamint a rendőrség, a közterület-felügyelet, a polgárőrség, a katasztrófavédelem.”

Önzetlen segítség

„Olyan önzetlen segítséget tapasztaltunk minden közreműködőtől, a rendezői gárdától, mely megsokszorozta a mi erőnket is. Bár az utómunkálatok természetesen még tartanak, már előretekintünk, és a 2016-os, jubileumokkal bőven tarkított (Tiszaújváros várossá nyilvánításának 50. évfordulója, 25. Tisza Triatlon, 20. ITU Triatlon Világkupa) szezonon dolgozunk. Szeretnénk jövőre legalább olyan sportélményekkel, kikapcsolódási lehetőségekkel megörvendeztetni a tiszaújvárosiakat és a hozzánk látogató magyar és külföldi vendégeket, mint tettük azt ebben az évben.”

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában