Jobbik: Fényes nappal sem biztonságos már Kazincbarcika

Kazincbarcika – Az elmúlt napokban megdöbbentő események rázták meg Kazincbarcikát: néhányan fényes nappal egymás után kötöttek bele a járókelőkbe, többeket tettlegesen is bántalmaztak.

Bár a pintéri és a helyi rendőri jelentés szerint is szilárd a közbiztonság, a lakók mást tapasztalnak. Azok a fiatalok, akiket iskolából hazafelé bántalmaztak, nem így érzik, mint ahogy azok sem, akiket nap mint nap zaklatnak antiszociális elemek.

A Jobbik a rend pártja, és nem tűri, hogy bárhol ilyen cselekmények történjenek. Ez az eset jól jellemzi a mai közállapotokat, hiszen a bűn elkövetése már egy hosszú folyamat vége. Mivel az elkövetők kisebb bűneik miatt nem szembesültek visszatartó erővel, úgy gondolják, bármit megtehetnek.

A Jobbik követeli a törvényes rend helyreállítását, ennek érdekében elvárjuk, hogy a hatóság kellően visszatartó erejű eljárást folytasson le, és annak végén megfelelő büntetést szabjon ki a kazincbarcikai bűnözőkre.

– Jámbor Márk, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei önkormányzati képviselője és Fügedi Richárd, a Jobbik Ifjúsági Tagozat országos alelnöke –
hirdetés
hirdet�s