Miskolci Jobbik – Feketekassza: maguknak osztják a megrendeléseket a miskolci városvezetők?

Akt.:
Miskolc – Kovács Zsolt, Kriza Ákos polgármester egykori kabinetvezető-helyettese meglehetősen furcsa interjút adott a Miskolc TV-nek, amelyben megpróbálta a városvezetést tisztára mosni, ehelyett azonban még jobban besározta, véli a Jobbik.

Jakab Péter és Pakusza Zoltán, az ellenzéki párt önkormányzati képviselői szerint Krizáék palira akarják venni a miskolciakat. Mint pénteki sajtótájékoztatójukon elmondták, az még hagyján, hogy hallva Kovács nyilatkozatát az ember úgy érzi, mintha Pelikán elvtárs olvasná föl a neki előre megírt szöveget. Ennél sokkal nagyobb gond, hogy az elhangzottak ismét súlyos kérdéseket vetnek fel. Nyomatékosították: a Jobbik továbbra is választ vár a rendőrségtől, van-e a miskolci Fidesznek feketekasszája, illetve történtek-e a 2014-es választásokkal összefüggésben egyéb korrupciós, hivatali vagy választási bűncselekmények.
Feketekassza, Jobbik, Miskolc, botrányvideó, sajtótájékoztató
ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s