Jobbik: Borsodban a 24. óra elmúlt!

Akt.:
Miskolc – Megdöbbentő eset történt megyénkben az elmúlt héten, melyről mai napig hallgatott a rendőrség és szinte a teljes magyar sajtó. Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselőjének közleménye.

Martonyiban brutálisan vert agyon puszta kézzel egy öt gyermekes családapát a feltételesen szabadlábon lévő fiatal férfi. Ehhez a durva cselekedethez elég indíték volt neki, hogy feltételezése szerint felesége az áldozattal megcsalta, holott valójában segített az asszonyon, kölcsönt adott nekik. Halál járt érte.

Amíg a rendvédelmi szervek ódákat zengenek megyénk közbiztonságáról, amíg miniszterelnökünk Európa megmentőjeként tetszeleg Tusnádfürdőn, a valóságban egymást érik a durvábbnál durvább bűncselekmények, melyek a cenzúra áldozatává válnak.

A Jobbik felszólítja az illetékeseket: fejezzék be a statisztikák mutogatását, a manipulációt, a valóság ferdítését. Húzzák ki a fejüket a homokból, és nézzenek szembe a valós állapotokkal. A 24. óra elmúlt. Néhány évre vagyunk attól, hogy az elmaradt büntetések eredményként általánossá váljon a bűnöző életvitelt folytatók terrorja a törvénytisztelő állampolgárokkal szemben.

Értesülésünk szerint a martonyi gyilkos maximálisan 9 évet kaphat tettéért, ha ez igaz nincs miről beszélni. Baj van!

– Jakab Péter, Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sajtófőnöke –
hirdetés


hirdet�s