Jobbik: Bérkiegészítést az idősek ápolóinak

Miskolc – A Jobbik szerint a miskolci városvezetés megfeledkezett arról a több száz dolgozóról, akik a város idősellátásában küzdenek a nyugdíjasok emberhez méltó életéért.

Az Őszi Napsugár Otthon és a hozzá tartozó intézmények munkavállalói idén nem kaptak bérkiegészítést, noha emberfeletti munkát végeznek kevés fizetésért. Jakab Péter a Jobbik frakcióvezetője az egyik miskolci idősek otthona előtt tartott tájékoztatóján elmondta, a tavalyi évben a munkavállalók éves szinten 60 ezer forint bérkiegészítést kaptak az önkormányzattól, idén azonban januártól még egyetlen forintot sem. A Jobbik arra kéri a városvezetést, ha Miskolc gazdasága tényleg olyan jól teljesít, ahogy azt a Fidesz állítja, legalább a tavalyi bérkiegészítést biztosítsák idén is, még karácsony előtt, az idősellátásban dolgozó munkavállalóknak.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s