Jobbik: Aszfaltot kap a Bölcs utca?

Miskolc – Évek óta húzódik a Diósgyőr szívében található Bölcs utca aszfaltozásának kérdése, aminek a végére jövőre talán pont kerülhet, mondta a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján Jakab Péter.

A Jobbik miskolci frakcióvezetője emlékeztetett, a Fidesz még a 2010-es kampányban tett ígéretet arra, hogy leaszfaltozza az utcát, ami létezése óta először kaphatna szilárd burkolatot. Jakab Péter elmondta, a városvezetés korábban a Szinva-meder szabályozatlanságára hivatkozva nem aszfaltozta le az utcát, később azt mondták, pályázati lehetőségre várnak. A Jobbik ezek után írásban kereste meg az önkormányzatot, kérve, tegyék egyértelművé: van-e egyáltalán szándék az utca rendbetételére. A városvezetés azt ígérte, a 2016-os költségvetés tervezésekor figyelemmel lesznek az utca felújítására, ami jövőre megtörténhet.​

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter