Jobbik: Annabányai szennyvízelhelyezés – Ilyen lenne a szabályos illemhely?

Akt.:
Jobbik: A hatóságok szerint ilyen a megfelelő szennyvízelhelyezés Miskolcon
Jobbik: A hatóságok szerint ilyen a megfelelő szennyvízelhelyezés Miskolcon
Miskolc – „Az adófizetők pénzéből fenntartott hatóságok munkája sok esetben nem megfelelő. Iskolapéldája ennek az annabányai szennyvízelhelyezés, amit a hatóságok évek óta nem tudnak kezelni” – erről a terület jobbikos képviselője, Pakusza Zoltán, valamint a Települések Megmaradásáért Egyesület elnöke, Szemes István beszélt pénteken.

Mint mondták, Annabányán évek óta azért dolgoznak, hogy rendeződjön a szennyvízelhelyezés kérdése, az ügyben a hatósághoz fordultak, és mivel önkormányzati ingatlanokról van szó, a miskolci helyett a putnoki jegyző végezte el a vizsgálatot.

Az eredményt ugyanakkor megdöbbentőnek nevezték, az Annabányán található illemhelyek ugyanis a jegyző szerint megfelelnek a jogszabályoknak. Pakusza Zoltán szerint az annabányai eset mutatja, hogy a hatóságok egyes esetekben elégtelen jogalkalmazása vezet oda, hogy nyomortelepek jönnek létre.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter
További hírek a Politikai közlemények kategóriából


hirdet�s