Jobbik: A riasztó is pártpolitikai kérdés Miskolcon?

Akt.:
Pakusza Zoltán
Pakusza Zoltán
Miskolc – A miskolci Fidesz-frakció megmutatta, hogyan lehet egy jó kezdeményezésből pártpolitikát csinálni, aminek a nyugdíjasok ihatják meg a levét, mondta keddi tájékoztatóján Pakusza Zoltán. A Jobbik Miskolci Alapszervezetének közleménye.

A Jobbik önkormányzati képviselője szerint a riasztóeszközök osztásából a városvezetés a választók 20 százalékát képviselő ellenzéki politikusokat egyszerűen kihagyta. Ami teljességgel érthetetlen – tette hozzá –, hiszen a választók akaratának megfelelően a képviselőknek együtt kell irányítani a várost még akkor is, ha a Fidesz nehezen veszi tudomásul, hogy nem minden körzetet ők nyeretek. Pakusza jelezte azt is, már most sok a félreértés: a nyugdíjasok nap mint nap hívják, és nem értik, miért nem a választott képviselőjükhöz kell fordulniuk. Mi lesz akkor, ha valaki kimarad a Fidesz “listájából”, ki vállalja a felelősséget – tette fel a kérdést.

A jobbikos politikus felhívást intézett Miskolc polgármesteréhez, hangsúlyozva: a miskolciak a mindennapjaikban hatékony munkát, közbiztonságot várnak el választott képviselőiktől, és nem a rajtuk csattanó pártpolitikai csatározásokat. „Arra kérem polgármester urat, legyen minden miskolci polgármestere és a választók akaratát tiszteletben tartva a képviselőkkel együtt bölcsen irányítsa a várost érdemi munkával” – fogalmazott Pakusza. Hozzátette: képviselőként a jövőben is konstruktívan fogja végezni munkáját. Ennek részeként ezentúl is össze fogja gyűjteni a hozzá eljutó kéréseket, és azokat továbbítja a városvezetés felé, hogy a problémákra közösen találjanak megoldást.

– Jobbik Miskolci Alapszervezete –