Jobbik: A legapróbb ügyeket sem képesek a miskolci hatóságok kezelni

Pakusza Zoltán a Bollóalja utcán
Pakusza Zoltán a Bollóalja utcán
Miskolc – A Jobbik már számtalan esetben felhívta a figyelmet arra, hogy a miskolci hatóságok sok esetben nem akarják, vagy nem tudják megfelelően végezni a dolgukat, mondta Pakusza Zoltán egy, a választókörzetében található probléma kapcsán a Bollóalja utcában tartott sajtótájékoztatón.

A Jobbik önkormányzati képviselője felhívta a figyelmet: először tavaly novemberben, majd idén júniusban is jelezte Miskolc jegyzője felé, hogy az egyik Bollóalja utcai ingatlan gondozatlan, gazos, ráadásul balesetveszélyt is okoz, hiszen a kerítésen kilógó növények miatt a gyalogosok – gyerekek, nyugdíjasok – kénytelenek az úttesten közlekedni.

Lassan egy év telt el – tette hozzá -, és semmi nem változott. Ha egy ilyen egyszerű ügyet sem képes a hatóság kezelni, nem csodálkozhatunk azon, hogy a város több pontján – akár a számozott utcákban, akár Lyukóvölgyben – sem képes érvényt szerezni a jogszabályoknak, hangsúlyozta Pakusza.

A képviselő választ vár Miskolc jegyzőjét: képes-e megoldani, ha igen, mikor, ezt az egyszerű problémát, ha nem, mi az oka a hatóságok tehetetlenségnek?

– Jakab Péter, Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sajtófőnöke –
hirdetés
hirdet�s