Helyi közélet

2015.11.25. 15:10

Végigfosztogatta a hétvégi házakat a három 20 éves putnoki férfi

Putnok - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség három férfival szemben, akik fél tucat putnoki hétvégi házat törtek fel.

Putnok - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség három férfival szemben, akik fél tucat putnoki hétvégi házat törtek fel.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse B. Dániel 20 éves, O. Dávid 20 éves és V. István 20 éves helyi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. szeptember végén betörtek hat putnoki hétvégi házba, ahonnan különféle használati tárgyat tulajdonítottak el.

A nyomozás eredményeként a rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatal férfiakat, akik kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek.

Az ügyben folytatott nyomozást a Putnoki Rendőrőrs a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában