Jobbik: A férfiaknak is jár a nyugdíj!

A Jobbik tavasszal indított aláírásgyűjtést - most bíznak a népszavazás sikerében
A Jobbik tavasszal indított aláírásgyűjtést - most bíznak a népszavazás sikerében
Miskolc – A miskolci Jobbik üdvözli, hogy Miskolcról indult útjára a szakszervezetek népszavazási kezdeményezése, amely a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulási lehetőségét tűzte zászlajára – olvasható Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetőjének közleményében.

A Jobbik már idén tavasszal aláírásgyűjtést indított, hogy megkérdezze a választókat: támogatják-e a férfiak 40 év munka utáni nyugdíjba vonulásának lehetőségét. A kérdésre negyedmillióan mondtak igent, így biztosak vagyunk benne, hogy kellő társadalmi összefogással sikerül összegyűjteni a népszavazás kiírásához szükséges 200 ezer aláírást. A Jobbik az állampolgárok mozgósításával segíti a kezdeményezést, hogy a Fidesz végre kénytelen legyen elfogadni a választók jogos akaratát.

Városunkban különösen fontos a népszavazás sikere, hiszen a várható átlagéletkor tekintetében a nagyvárosok között Miskolc a sereghajtó, vagyis a miskolci férfiak jelentős hányada nem éri meg a nyugdíjkorhatárt. Márpedig, ahogy a nőknek, úgy a férfiaknak is jár a nyugdíj.

– Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője –
hirdetés


hirdet�s