Jobbcó, a Málna és a Nokedli: északos döntősök

Akt.:
Jobbcó, a Málna és a Nokedli: északos döntősök
Miskolc – Nevezett három csapat nyerte a harmadik ízben kiírt városi kamabajnokság elődöntőit.

A két napon át zajlott küzdelemsorozat három csoportjában összesen 15 középiskolás gárda indult, s fentiek lettek a legjobbak; a Szökik a málna fantázianevű együttes a Szentpáliból, illetve a Jobbcó Emlékcsapat a Jezsuita gimnáziumból egyenesen hibátlan mérleggel került ki a csoportküzdelmekből. Utóbbiak például a szintén „jezsus” Balcó ECs együttesét is (vegyük észre, a nevek hogyan rímelnek egymásra!) felülmúlta, de jellemző a kiegyenlített erőviszonyokra, hogy az 5-3-as gólokbeli győzelmet a kamafogások 0-3-as aránya ellentételezte (ezt is számolják a bajnokságban, döntetlen esetén fontos lehet). A szentpálisok iskolatársai, a Lovagok ugyancsak ott lesznek a szerdán esedékes döntőben, akárcsak a harmadik csoportgyőztes Kandó Nokedli, aztán ugyanebből a középiskolából a Kandó Kolbász, valamint az egész bajnoki szériának helyt adó Fazola iskola képviseletében KV csapata (társaik, a Zúzók is épp hogy csak lemaradtak a fináléról), a zrínyis Kamagra és a Magister iskola diákjai.

kama2_650

A III. Észak Kupa arany-, ezüst- és bronzérmeseiről tehát ugyancsak a Fazolában születik döntés, november 23-án. A legjobbakat a névadó Észak-Magyarország díjazza. A bajnokság rendezője ezúttal is az Észak-Keleti Átjáró Egyesület.

Kellő számú érdeklődő esetén másnap, azaz 24-én, csütörtökön (ugyanott) megtartják az általános iskolások számára első ízben kiírandó bajnoki fordulót is. További információk: kamaprojekt.hu.