Jobban van Navracsics Tibor

Megvizsgálták Navracsics Tibort, a Fidesz frakcióvezetőjét a Kútvölgyi Kórházban és vírusos fertőzést állapítottak meg nála. A frakcióvezető jobban van, előreláthatólag még hétfőn elhagyja a kórházat. Elképzelhető, hogy már a hét második felében újra munkába állhat – olvasható a Fidesz közleményében.

Navracsics Tibor hétfőn délután a parlamentben vesztette el eszméletét. A Fidesz frakcióvezetője akkor esett össze, amikor a Házban a napirend előtti felszólalások zajlottak. A politikus Bárándy Gergely (MSZP) felszólalását hallgatta éppen, amikor elájult.

Az elnöklő Szili Katalin észlelve a történteket tárgyalási szünetet rendelt el és azonnali segítséget kért az orvos-képviselőktől, akik a parlament egészségügyi szolgálatának megérkezéséig ellátták a politikust, aki kicsivel később magához is tért és a saját lábán hagyta el az üléstermet. Az ülésterem előtti folyosón az orvosok ápolták egy ideig, majd lekísérték a Parlament orvosi szobájába, ahol felkereste őt Orbán Viktor a Fidesz elnöke, és Szijjártó Péter szóvivő, akik együtt várták meg vele a mentőt.Sporthírek