Jó hely a Népkert a sörfesztivál számára?

Akt.:
Jó hely a Népkert a sörfesztivál számára?
Jó hely a Népkert a sörfesztivál számára?
Miskolc – A hamarosan esedékes sörfesztivál is téma lapunk, az Észak-Magyarország közéleti fórumán, az Agorán.

A Facebookon működő zárt csoport (amelybe itt lehet jelentkezni: ujsagirok@eszak.hu) a helyi közélet fontos és érdekes témáiról fejti ki a véleményét. Most például azzal kapcsolatban is tart a diskurzus, hogy dr. Rátonyi Éva felajánlotta a város vezetőinek, költözzenek a Népkerthez közeli lakásába, hogy közelről hallhassák: mit jelent a sörfesztivál közelségében élni.

Az Agorán Orosz Éva például így reagált: Tavaly beteg nagymamámhoz jártunk be a kórházba, s az élet úgy hozta, hogy a sörfesztivál idején volt lehetőségem megtapasztalni, mennyire betegbarát programról is van szó… Azóta sem értem, miért nem gondoltak erre a szervezők… …gondoljunk már bele, mennyire segíti egy beteg gyógyulását … Korábban felmerült problémaként, hogy a Miskolci Egyetem hasonlóan zajos programját a Győri kapuban is elég erőteljesen lehetett hallani. Egy hozzáértő megjegyezte, megoldható lenne persze ez is, mint sok minden más is, pénz kérdés.. és persze akarat kérdése is.. és gondolom, szakértelem kérdése is…

sorfeszt3

Kaló Tamás szerint: a Győri kapuban a garázssoron mindent hallani, a sörfesztivált, MEN-t, úgy mint a Factory egész éjszakás dübörgését és bármi mást szinte.

sorfeszt2

Jurecz László Miklós: Jobb helyeken van egyfajta értékrend, ahol az első helyen szerepel a lakók nyugalma, aztán a helyben megszokott normák, aztán a közösségi érdekek és végül az egyéni érdekek. Tessék ezt a négy értéket a miskolci elvek alapján sorba rendezni!

sorfeszt4

És Önök szerint?ÉM


„Vigyék a sörfesztivált máshova!”

Miskolc – A lakók nem állnak meg a petíciónál. Birtokvédelmet kérnek a zajos rendezvény miatt. tovább »

Csendkirály

Vannak az ilyen helyzetekre egyszerű igazságok, például: olyan nincs, hogy mindenkinek jó legyen. Kérdés, már a tervezésnek az kell legyen az alapja, hogy valakiknek kifejezetten legyen is rossz. Bujdos Attila írása. tovább »

Titkos fegyver a sörfesztivál ellen

Miskolc – A Népkert mellett élők petíciót fogalmaztak meg, de ha kell, tovább is mennek. tovább »

“Költözzenek hozzám a sörfesztivál alatt”

Miskolc – Attól is fél, a folyamatos dübörgés kárt tesz az otthonában. tovább »


Jó hely a Népkert a sörfesztivál számára?http://www.boon.hu/jo-hely-a-nepkert-a-sorfesztival-szamara/2901138#Miskolc #Népkert #sörfesztivál Miskolci Sörfesztivál

Posted by Borsod Online on 2015. augusztus 23.
hirdetés


hirdet�s