„Jó éjszakát!” menüvel kedveskedtek Mádon

„Jó éjszakát!” menüvel kedveskedtek Mádon
Mád – Mádon nem csak a bor volt a főszereplő a hétvégén.

Az elmúlt hétvégén kiderült, mennyi kincset kínál még a furmint mellett a tokaj-hegyaljai borvidék egyik büszkesége, Mád. A „Jó éjszakát Mád!” elnevezésű eseménysorozat kiváló ételekkel, zamatos borokkal és szórakoztató eseményekkel lepte meg a vendégeket.

jo-ejszakat-mad33-st

Egyetlen este leforgása alatt 25 helyszínen 55 programból választhattak az érdeklődők. A sokszínű rendezvénynek a település borpincéi, valamint kulturális látnivalói adtak otthont.

jo-ejszakat-mad05-st

Ezen a különleges estén a borok, a gasztronómia és a zene segítségével tárultak fel Mád kulturális és történelmi hagyományai, így teremtve különleges élményt a látogatók számára. A finom nedűk és ételek kóstolása közepette többek között Zorán, Sebestyén Márta, a Roy és Ádám Trió, Rakonczai Imre, Pély Barna vagy Szeder muzsikáját élvezhették. A nevetőizmokat Kiss Ádám, Badár Sándor és Sándor György poénjai tornáztatták.

jo-ejszakat-mad16-st

Helyi alapanyagokból

A pincék késő estig fogadtak vendégeket, az éttermek helyi alapanyagokból készített „Jó éjszakát!” menüvel készültek.

jo-ejszakat-mad26-st

A szervezők a gyermekekre is gondoltak, számukra is készültek programokkal. A helyi ízek mellett más, kiváló hazai termékeket is megismerhettek a Mádra látogatók: ízelítőt kaphattak abból, mit jelent a kemény munkával előállított, kiváló minőségű hazai termék és szolgáltatás. Emellett megtapasztalhatták a vidéki élet szépségeit.

ÉM

jo-ejszakat-mad29-st