Jennifer Hudson testvére fiáért könyörög

Az Oscar-díjas Jennifer Hudson nővére, Julia Hudson hétéves fia elengedéséért könyörgött, miután családjának két tagját lelőtték chicagói otthonukban, gyermeke pedig eltűnt.

A fiatalasszony egy chicagói baptista imaházban szombaton a sajtón keresztül üzent az elkövetőknek.
“Adják vissza a gyermekemet. Ez minden, amit kérek. Engedjék őt el” – mondta könnyek között a 31 éves Julia Hudson, aki hiszi, hogy hétéves fia, Julian King életben van. A gyermek pénteken tűnt el a házból, ahol anyjával, nagyanyjával és nagybátyjával élt.
Az 59 éves nagymamát, Darnell Donersont és a 29 éves nagybácsit, Jason Hudsont pénteken holtan találták a házban. Az Oscar-díjas színésznő, Jennifer Hudson azonosította a holttesteket pénteken. Floridából repült családjához a hír hallatán, a déli államban legújabb filmje, a Méhek titkos élete (“The Secret Lives of Bees”) promóciós körútján vett részt.ű

A chicagói rendőrség szombaton az FBI segítségét kérte a gyermek nyomainak felkutatásához, arra az esetre, ha már kivitték volna az államból. A rendőrség gyanúsítottként kezeli William Balfourt, Julia Hudson férjét, akivel megromlott a házasságuk. A kisfiúnak azonban nem Balfort a vér szerinti apja. A Chicago Tribune úgy tudja, hogy a pár nemrég összetűzésbe került egymással, mert Balfour eladta neje autóját annak beleegyezése nélkül.
Balfourt, a 27 éves péket már elítélték gyilkossági kísérletért és lopott motorbicikli birtoklásáért. 2006 májusában engedték ki a börtönből, és még most is próbaidőn van. A rendőrség még pénteken kikérdezte, a fiúnak egyelőre nincs nyoma.
Julia Hudson, aki iskolabusz-sofőrként dolgozik, azt mondta, hogy híres nővére, Jennifer érkezése óta mellette áll a bajban, és együtt imádkoznak a kisfiú megmeneküléséért.
A színésznő a Chicago Tribune szerint többször biztatta anyját, hogy költözzön el a nem túl jó hírű chicagói negyedből, Englewoodból, ahol két évtizedet húzott le, ő azonban erre nem volt hajlandó.