Jennifer Hudson azonosította unokaöccsét

Jennifer Hudson Oscar-díjas színésznő azonosította unokaöccse holttestét hétfőn. A kisfiút egy út szélén hagyott autó hátsó ülésén találta meg a rendőrség Chicago nyugati részén. A hétéves Julian múlt pénteken tűnt el, miután a család lakásában meggyilkolták a fiú nagymamáját és nagybátyját. A rendőrség továbbra sem nevezett meg gyanúsítottat.

Az énekes-színésznő a hétvégén százezer dolláros jutalmat ajánlott fel annak, aki segít épségben előkeríteni nővére eltűnt kisfiát. Néhány órával a holttest megtalálása után Jennifer Hudson honlapjáról levették a jutalmat ígérő szöveget és a kisfiú fényképeit.

A chicagói rendőrség szerint a színésznő fivérét az ajtón keresztül lőtte le a gyilkos, aki ezután a házban folytatta a lövöldözést, megölve édesanyjukat. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kisfiú mikor halt meg, de a hatóság szerint többször meglőtték az autóban, ahol megtalálták.

Jennifer Hudson a Dreamgirls című filmben játszott szerepéért a legjobb női mellékszereplő Oscar-díját vihette haza 2007-ben. A magyar nézők legutóbb a Szex és New York című sorozat filmváltozatában láthatták, Carrie Bradshaw személyi asszisztensét alakította.