„Jelenleg ellátja funkcióját a Bagolyvár”

Vajon lesz-e kerékpárkölcsönző a Bagolyvárnál?
Vajon lesz-e kerékpárkölcsönző a Bagolyvárnál?
Miskolc – Vajon lesz-e kerékpárkölcsönző a Bagolyvárnál? A kérdést olvasónk tette fel, emlékezvén arra, hogy két éve azt írta lapunk, az épület előtt helyet kap majd egy MIBIKE névre keresztelt kerékpárkölcsönző is.

Kérdeztük az önkormányzatot, lesz-e belőle valami. Az önkormányzat válaszából úgy tűnik, nem.

Mint írják, „a Bagolyvár felújítása, újjáépítése óta eltelt idő bebizonyította, hogy jó döntés volt hozzányúlni az épülethez és pályaudvarként, kiszolgáló épületként újjáépíteni, üzemeltetni. A helyiségek közül sok azonnal betöltötte funkcióját, eredeti terv szerint megvalósult. A közlekedési rendszer kiépítése, a megállók elhelyezése is jól sikerült, az utasok hamar megkedvelték és ennek megfelelően használatba vették a bagolyvári végállomást. Ideiglenesen még könyvtárnak is otthont adott, legutóbb ping-pongasztalok kerültek be az egyik nagyobb helyiségbe, de itt talált otthonra a rendészet, a jegypénztár.

A város a szolgáltatásait az igényekhez igazítja és bővítést is akkor valósít meg, ha igény van rá. Jelenleg funkcióját jól ellátja a Bagolyvár”.

ÉM-HM

bagolyvar2


Miskolc - Több civil és egyéb szervezet is fellélegezhet az év elejével Miskolcon: megoldódik a helyiséggel kapcsolatos gondjuk. Január elsejétől érvényes ugyanis a miskolci önkormányzat azon rendelete, amely útján térítésmentes közcélú adományként jutottak „otthonhoz”. Az Élhető Diósgyőrért Egye...