Helyi közélet

2012.10.13. 17:31

Jobbik: akik ellenük vannak, azok a rend ellen vannak

Miskolc - Az október 17-re tervezett Magyar Élet Menete szeretné felhívni a kormány figyelmét a rossz közbiztonságra, a rossz szociális helyzetre, az emberek kilátástalan helyzetére - kezdte szombati sajtótájékoztatóját Egyed Zsolt országgyűlési képviselő.

Miskolc - Az október 17-re tervezett Magyar Élet Menete szeretné felhívni a kormány figyelmét a rossz közbiztonságra, a rossz szociális helyzetre, az emberek kilátástalan helyzetére - kezdte szombati sajtótájékoztatóját Egyed Zsolt országgyűlési képviselő.Mindezt annak kapcsán mondta el, hogy a már bejelentett ellentüntetők civilnek vallják magukat, pedig politikai nyomásra szervezik ellendemonstrációjukat. "És ha ellenünk tüntetnek, akkor a normális megélhetés és a rend ellen kívánnak fellépni" - fogalmazott a képviselő.

Beszélt arról is, hogy a demonstrációjuk széles összefogáson alapul, "a magyar emberek változtatni akarnak a sorsukon". Mint mondta: az Avason - sötétedés után - az emberek nem mernek kimenni az utcára, a fészekrakós probléma továbbra sem megoldott. "Éppen ezért, lehet ellendemonstrációt szervezni, de a szervezőknek kellene magukba nézni..." - fogalmazott.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában