Sport

2015.08.07. 14:38

Edelényben és Tokajban is lesz birkózóélet

Edelény, Felsőzsolca, Tokaj - A felsőzsolcai Pokol csárdában csütörtökön délután kihelyezett elnökségi ülést tartott a Magyar Birkózó Szövetség.

Edelény, Felsőzsolca, Tokaj - A felsőzsolcai Pokol csárdában csütörtökön délután kihelyezett elnökségi ülést tartott a Magyar Birkózó Szövetség. A tanácskozáson részt vett Németh Szilárd, a testület elnöke. Ott volt Molnár Oszkár és Posta György, s amint azt Rónai Kálmán, a megyei szövetség elnöke velük kapcsolatban elmondott: a két polgármester közreműködik abban, hogy az ősszel Edelényben és Tokajban gyökeret verjen a birkózás. Az MBSZ elnöksége tucatnyi napirendi pontot tárgyalt: szóba kerültek a finanszírozási és a létesítményi kérdések (az még mindig nem dőlt el, hogy a stadion felújításának kezdetétől hová költöznek a diósgyőri birkózók), de tárgyaltak az idei év hátralévő hazai és külföldi eseményeiről – többek között a Las Vegas-i világbajnokságról –, a jövő esztendő támogatási rendjéről és viadalairól, valamint a Rio de Janeiróban sorra kerülő nyári olimpiai játékok magyar esélyeiről is.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!