Friss hírek

2008.09.10. 13:24

Elmeszakértő vizsgálja a salgótarjáni gyilkost

<p>A rendőrség a héten igazságügyi elmeszakértőt vont be a július végi, salgótarjáni gyilkossági ügy vizsgálatába. Salgótarján határában július végén, egy hétvégi házban találtak rá egy 15 éves lány holttestére, akinek a fejét téglával verték szét. A gyanúsított a lány nővérének élettársa.</p>

Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta, nővérének 26 éves élettársa gyilkolta meg azt a 15 éves tinédzserlányt, akinek holttestét július 20-án találták meg egy hétvégi házban, Salgótarján határában. A rendőrök a holttest megtalálásától számítva 21 óra alatt felgöngyölítették az ügyet. A többszörösen büntetett férfi előre eltervezte hogy meg fogja ölni a lányt, ezért csalta magával az éppen üresen álló házba. A nemrég kedvezménnyel szabadult férfi egy téglával verte szét a tizenöt éves lány fejét. Azóta előzetes letartóztatásban van.

Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy egyelőre nem javasoltak vádemelést a férfi ellen, az ügybe ugyanis a héten szakértőket vonnak be. A férfit igazságügyi elmeszakértővel fogják megvizsgáltatni. Addig továbbra is előzetes letartóztatásban marad, a nyomozás még tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!