Sport

2012.09.08. 12:56

Ligakupa: DVSC-TEVA vs. DVTK - Hét hiányzó

Debrecen, Miskolc - A DVTK csapata szombaton 16 órától a Debrecen vendége lesz Ligakupa mérkőzésen, ahová a következő kerettel utaznak Ambrusics, Tajti (kapusok), Bacsa, Csirszki, Eperjesi, Fernando Gal, Gohér, Gosztonyi Hanek, Nagy T. Rakovic, Jeff, Takács P., Tisza, Vadász, Vági (mezőnyjátékosok).

Debrecen, Miskolc - A DVTK csapata szombaton 16 órától a Debrecen vendége lesz Ligakupa mérkőzésen, ahová a következő kerettel utaznak Ambrusics, Tajti (kapusok), Bacsa, Csirszki, Eperjesi, Fernando Gal, Gohér, Gosztonyi Hanek, Nagy T. Rakovic, Jeff, Takács P., Tisza, Vadász, Vági (mezőnyjátékosok).Seydi, Rybansky, Abdouraman, Gallardo, Luque sérülés, Bogáti eltiltás miatt nem játszhat, Elek pedig a válogatott kerettel van.


Labdarúgás: Ligakupa, 2. forduló

A labdarúgó Ligakupában ezen a hétvégén ismét fordulót rendeznek, igaz, nem teljeset, ugyanis a sorozatban résztvevő négy NB II-es együttes (Gyirmót, Zalaegerszeg, Vasas, Szolnok) hétvégi bajnoki kötelezettsége miatt csak a jövő héten szerdán játszik. 

A labdarúgó Ligakupa 2. fordulójának párosítása:

A-csoport

Vasárnap, 16.30: Győri ETO FC – Szombathelyi Haladás, szerda, 18.00: Gyirmót FC – Budapest Honvéd.

B-csoport

Szombat, 18.00: Pécsi MFC-Matias – FGSZ Siófok, szerda, 17.30: Vasas – MVM-Paks.

C-csoport

Szombat, 18.00: Videoton FC – Lombard Pápa TFC, szerda, 18.00: Zalaegerszegi TE FC – Kaposvári RFC.

D-csoport

Vasárnap, 18.30: Ferencvárosi TC – Kecskeméti TE-PM, kedd, 16.30: Szolnoki MÁV FC – MTK Budapest.

E-csoport

Pénteken játszották: Újpest FC – Egri FC 2-5 (1-2). 


Debrecen, Miskolc - A 2012/13 évi labdarúgó Ligakupa E csoportjának 2. fordulójában a DVSC-TEVA együttese a Diósgyőri VTK gárdáját fogadja Debrecenben szombaton 16 órától. Az összecsapásról élőben tudósítunk portálunkon, szurkoljon velünk Ön is!

Miskolc - Dudás Hunor, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatóját pénteken este azzal kerestük meg, hogy egy korábban tett nyilatkozatában arra kérte a diósgyőri drukkereket, hogy péntekig legyenek türelemmel, akkor talán lesz bejelenteni valójuk, játékos szerződtetés témakörében.

Debrecen, Miskolc - A 2012/13 évi labdarúgó Ligakupa E csoportjának 2. fordulójában a DVSC-TEVA együttese a Diósgyőri VTK gárdáját fogadja Debrecenben szombaton 16 órától. Szavazzon! Ön szerint mi lesz a meccs végeredménye? tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!