Büszkék

Akt.:
Büszkék a kistelepülési polgármesterek, mert lám, megoldódott a foglalkoztatás, nincs munkanélküli a faluban, mindenki dolgozik, aki akar. Szépül a falu, gazolódnak az árkok, hamarosan szárba szökken a vetés, kerül majd a konyhára krumpli, paradicsom, paprika, a tyúk kapirgál az állattelepen, kerül belőle tojás, hús is a közétkeztetésbe. Máshol térköveket készítenek, járdákat építenek belőle, olyan idilli az egész. Ráadásul ez az önkormányzatnak még pénzébe se kerül. Bánhegyi Gábor jegyzete.

Büszkék a kulturális intézmények vezetői, teljes az apparátus, találtak minden álláshelyre munkaerőt, dübörög a kultúraszervezés és mindez még pénzébe sem kerül az intézményt fenntartó önkormányzatnak.

Büszke az ország vezetése, lám, lám, egyre kevesebb a munkanélküli, csak úgy lehet ez, ha az ország napról napra jobban teljesít, másként ez nem is sikerülhet, ideje hát, hogy hátba veregessék egymást, nem csupán jól kitaláltuk, de igen jól meg is csináltuk, remek ez a közfoglalkoztatás.

Arról, hogy közben a létminimumon vagy az alatt tengődő közfoglalkoztatottak is ugyanilyen büszkék lennének a helyzetükre, arról nincs megbízható adat.

Bánhegyi Gábor0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s