Sport

2015.08.08. 11:45

Mezőkövesd Zsóry FC: Olyan játékosokra van szükség, akikben lobog a tűz

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 2. fordulójában a Balmazújvárosi FC vendége lesz a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton délután.

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 2. fordulójában a Balmazújvárosi FC vendége lesz a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton délután.

Balmazújvárosi FC – Mezőkövesd Zsóry FC (szombat, 17.30)

Benczés Miklós, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: „Jól sikerült nyitány, de nem annyira jól, hogy azt mondhassuk: minden rendben volt. Ugyanis a második fél­idei játékunk elmaradt attól, amit mutatni szerettünk volna. Éppen ezért az elmúlt napokban a saját játékunk csiszolásával voltunk elfoglalva, annak érdekében, hogy a következő fellépésünkön hatékonyabbak legyünk. Természetesen a Balmazújvárossal is foglalkoztunk, tudjuk, hogy azért csak egy pontot szereztek, mert balszerencsések voltak. És mivel ők pontrúgásból, szögletből érték el a góljukat, mi pedig így kaptuk, emiatt ez is kellő hangsúlyt kapott a heti felkészülésben. Igaz, hogy hét közben ketten is távoztak tőlünk, de elég a bő a keretünk így is, és azért engedtünk el játékosokat, mert annak nem sok értelmét látjuk, hogy sok olyan labdarúgó legyen az öltözőben, akik a kevesebb játéklehetőség miatt csalódottak. Nekünk olyan játékosokra van szükségünk, akikben lobog a tűz. Mert meccset nyerni csak így lehet. Ezért most is szükség lesz erre, mert természetesen győzni szeretnénk, azzal együtt is, hogy tisztában vagyunk azzal, ez nem lesz könnyű.

A Kövesd keretéből Izing eltiltását tölti, ezért nem játszhat.

A Mezőkövesd Zsóry FC lehetséges összeállítása: Rybansky – Nagy J., Dvorschák, Széles, Polényi – Takács P. Hegedűs D. – Molnár G., Rácz, Heffler N. – Máté.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!