Jegyek a magyar-norvég hoki meccsre

Miskolc – Mint arról már korábban beszámoltunk Miskolcon nem mindennapi mérkőzést láthatnak a jégkorong sport hívei április 11-én az egy évvel ezelőtt átadott jégcsarnokban.

Először lép ugyanis a miskolci közönség elé a szlovéniai Divízió I-es világbajnokságra készülő magyar felnőtt férfi válogatott. A Pat Cortina vezette csapat az ugyancsak a vb-re – az ,,elitre” – készülő Norvégia nemzeti együttesét fogadja egy felkészülési mérkőzés keretében.
Az eseményre a belépők egységesen 1500 forintba kerülnek. A megváltott jegyekkel érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket a szurkolók. A biléták árusítása április 2-án hétfőn kezdődik. A Miskolc Városi Jégcsarnok pénztárában 8.30 és 18 óra között lehet megváltani a belépőket. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők felhívják a szurkolók figyelmét, hogy lehetőség szerint elővételben váltsák meg jegyeiket. A felnőtt csapatok mérkőzése után rendezik az U18-as válogatott – Poprád felkészülési mérkőzést, melyet a magyar-norvég meccsre váltott jegyekkel ingyenesen tekinthető meg.