Sport - Foci

2012.04.04. 10:54

Nyírmada - Kicsit ők is csodálkoztak...

Nem áprilisi tréfa: a Nyírmada alig négy forduló során eltüntette hét pontos hátrányát és az élre ugrott.

Nem áprilisi tréfa: a Nyírmada alig négy forduló során eltüntette hét pontos hátrányát és az élre ugrott.

Csípjenek meg! Felesleges. Szőke István ugyanis nem édesded alvás közben álmodta, hogy élen tanyázik a Nyírmada. A megyei első osztályú futballcsapat valamennyi tavaszi összecsapását (négyből négyet!) megnyerte, miközben az őszi idény lecsengését követően még hét pontos előnyt építő Nagyszekeres „beragadt” – így április első napján, és ez cseppet sem tréfa, a Mada szökkent a táblázat tetejére.

Teszik a dolgukat

– Minek mellébeszélni, egyáltalán nem gondoltunk rá, hogy alig négy forduló után utolérjük a Szekerest – jelezte némi csodálkozással hangjában Szőke István, a nyírmadaiak játékos-edzője. „Fiai” a 2012-es esztendő nyitófellépésén a Balkányt (4–2), majd idegenben a Gyulaházát (0–4) gyűrték le, a Nyírcsaholynak négyet vágtak (4–1), legutóbb pedig az ugyancsak jól muzsikáló Nagykálló ottonában kerekedtek felül (1–2). – Ehhez, persze ők is hozzájárultak, aminek okait nem az én asztalom firtatni, nem is kívánok vele foglalkozni. A magunk részéről annyit mondhatok: tesszük a dolgunkat, minden meccset meg akarunk nyerni, és egyelőre az sem téma, a végén ez mire lesz elég. Ha véletlenül odaérünk, a többi nem rajtunk múlik... Persze, nekünk is kalkulálni kell egy-egy becsúszó vereséggel, ezen a szinten ugyanis szinte bárhol, bármikor történhet valami váratlan. Elég, ha csak egyetlen kulcsember kiesik a csapatból, többről nem is beszélve, máris borulnak az erőviszonyok. Mi is belecsöppentünk ebbe a helyzetbe, a most kiállított Szűcs Béla a következő mérkőzésen biztosan nem játszhat, és csak remélni tudom, hogy a sérülések nem sújtanak bennünket a folytatásban...

Szombati feladat

Idevágó, amolyan szolgáltai közlemény, a soros bajnoki körben a Mada a – megszokott vasárnapi időpont helyett – egy nappal korábban szombaton tudja le hazai mérkőzését, mégpedig a kiesőjelölt, mindazonáltal a tavaszi idényben figyelemre méltó eredményeket produkáló Újfehértó ellen.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!