Sport

2016.09.09. 10:21

Mádi siker a megyei I-es pótláson

Mád - A 4. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótoltak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság keretében.

Mád - A 4. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótoltak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság keretében.

Mád – Bánhorváti

2–1 (1–0)

Mád, 150 néző. V.: Sípos.

Mád: Mata – Balogh, Janikó, Szűcs Á., Lukács, Vajda, Titkó, Szász (Bakos), Bohus, Demeter, Bodnár (Szűcs M.). Csapatvezető: Szűcs Ádám.

Bánhorváti: Komlóssy – Mátyás (Kakuk), Marczis, Csendom, Szemere, Csattos (Rézműves), Győrfi, Láposi (Dócs), Poszuk (Nestián), Kazvinszki, Máthé (Siskó). Edző: Kócsi József.

G.: Bodnár, Vajda, ill. Rézműves.

Kiállítva: Csendom (29.).

Jók: Vajda, Bohus, Mata, ill. az egész csapat.

Ifi: 2–1.

Szűcs Ádám: – Újabb kiszenvedett győzelem… Köszönjük a Bánhorváti csapatának, hogy kérésünkre beleegyeztek az időpont módosításába. További sok sikert nekik.

Kócsi József: – A 60 perces emberhátrányt még a mi rutinos csapatunk sem bírta el. Az egyenlítés sikerült, a későbbi ziccerek kimaradtak. Gratulálok a hazaiaknak, további sok sikert nekik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!