Friss hírek

2010.07.28. 16:21

Ötvenen keresték, épségben megtalálták a 75 éves csökmői nénit

<p>Több mint ötvenen, rendőrök, polgárőrök, hozzátartozók, ismerősök kerestek kedden és szerdán egy idős csökmői asszonyt, aki feltehetőleg eltévedt gyógyfű gyűjtögetés közben. A kutatás eredményes volt: szerda délelőtt épségben megtalálták a 75 éves nénit - közölte a Független Hírügynökséggel Vezendi Jánosné, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.</p>

Kedden késő este jelentették a rendőrségen, hogy egy 75 éves, csökmői nő még reggel elment otthonról, de nem érkezett haza. Az idős asszony beteg, feltétlenül szükséges, hogy gyógyszereit megkapja. A család és a rokonság, ismerősök akkor már kora délutántól keresték a nénit, aki délelőttönként eljárt otthonról gyógyfüveket gyűjteni. Se a településen, se a környékén nem találták, ezért értesítették a hatóságot. A rendőrök nyomkövető kutyával azonnal megkezdték a kutatást, de késő éjjelig nem jártak sikerrel. Szerda reggel újra indult a kutatás, akkor már hőkamerákkal is keresték, a rendőrök munkáját határrendészek, polgárőrök, családtagok, ismerősök, összesen ötvenen segítették.

Szerdán kiderült, hogy az asszonyt Csökmő külterületi temetőjének közelében látták kedden délután. Nem sokkal később, szerda délelőtt épségben meg is találták a nénit, aki a szabadban töltötte az éjszakát, másfél kilométerre a temetőtől. A biztonság kedvéért mentőt hívtak hozzá, megfigyelésre kórházba vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!