Helyi közélet

2015.01.15. 12:50

Szakértői telefon: Kérdezzen az egyetemi jelentkezésről!

Miskolc - Fontos kérdés előtt állnak a középiskolák végzős diákjai. Az elkövetkezendő egy hónapban kell eldönteniük, melyik egyetem, melyik szakára adják be jelentkezésüket. Nekik és szüleiknek szeretnénk segíteni azzal, hogy január 16-án pénteken szerkesztőségünkbe hívjuk a Miskolci Egyetem vezetőit, akik egy órán keresztül olvasóink minden, jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseire válaszolnak.

Miskolc - Fontos kérdés előtt állnak a középiskolák végzős diákjai. Az elkövetkezendő egy hónapban kell eldönteniük, melyik egyetem, melyik szakára adják be jelentkezésüket. Nekik és szüleiknek szeretnénk segíteni azzal, hogy január 16-án pénteken szerkesztőségünkbe hívjuk a Miskolci Egyetem vezetőit, akik egy órán keresztül olvasóink minden, jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseire válaszolnak. Ami biztos, szakértőnk lesz Óváriné Balajti Zsuzsanna tanulmányi rektorhelyettes, Fekete Sándor tanulmányi szakreferens, valamint a Gazdaságtudományi Kar és az Állam- és Jogtudományi Kar képviselői. Olvasónk tehát január 16-án pénteken délelőtt 11 órától 12 óráig hívhatják az egyetem vezetőit a következő telefonszámon: 06-46/501-261.

Kérdéseiket előre is elküldhetik a [email protected] címre.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában