Sport

2014.02.24. 11:06

Főtámogatót jelent be a DVTK?

A klub meglepetést ígér a hétfő esti ankétra szurkolóinak. Értesüléseink szerint egy olyan vállalkozás szerepvállalásáról lehet szó, ami komolyan odaáll majd a diósgyőri foci mellé.

A klub meglepetést ígér a hétfő esti ankétra szurkolóinak. Értesüléseink szerint egy olyan vállalkozás szerepvállalásáról lehet szó, ami komolyan odaáll majd a diósgyőri foci mellé.

Meglepetést ígért híveinek a DVTK hétfőre. Új játékosról nemigen lehet szó, a stadionátépítés ügye - értesüléseink szerint - még szakmai viták tárgya és ha nem egy új márkázott termékcsaládról, mondjuk DVTK kozmetikumokról van szó, akkor minden bizonnyal új szponzor van a háznál.

A klub mögött álló tulajdonosi kör szerepvállalása óta sok változás ment végbe a klub körül, a kitűzött célok közül a főszponzor "becserkészése" azonban még mindig a bakancslistán szerepel. Elképzelhető azonban, hogy ez a feladat már ki van húzva a listáról, több jel is arra mutat, hogy a szokásos szezon előtti ankéton bemutathatja a klub azt a vállalkozást, amely komolyan támogathatja céljait a jövőben.

A korábbi ügyvezető, Dudás Hunor még novemberben " target="_blank">beszélt róla, hogy a DVTK akár karácsonyra már egy komoly támogatót tudhat maga mögött. Eddig azonban nem született meg a várt bejelentés, a DVTK mezén továbbra sincs főszponzor, igaz azóta tétmérkőzést sem játszott a csapat.

Mint arról már korábban beszámoltunk, az Észak-Magyarország értesülései szerint az idei évtől ismét "megjelenik a háznál" a Miskolcon már többször szerepet vállaló Borsodi, a Dreher Sörgyárakkal pedig szerződésbontásra kerülhetett sor. Ez azonban még nem jelentené azt, hogy főszponzorrá lépne elő a bőcsi sörgyár, más vállalkozás is képbe kerülhet Diósgyőrben.

Értesüléseink szerint olyan vállalkozásról lehet szó, mely új szereplőként jelent meg Miskolcon és komolyabb gazdasági erőt képvisel helyi viszonylatban. Ha az elmúlt időszak befektetéseit vesszük figyelembe, akkor a Takata, vagy a Waberer s-Szemerey tartozik ebbe a kategóriába.

Új mezszponzor vagy Kádár Tomis tusfürdő? Este hat után kiderül a Szinvapark harmadik emeletén, ahová szokás szerint minél nagyobb számban várják a szurkolókat a klub részéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!