Helyi közélet

2013.10.23. 10:05

Őrizetben a barátból lett rabló

Miskolc - Közös italozást követően bántalmazta, majd alkalmi ismerősétől elvette annak ékszereit.

Miskolc - Közös italozást követően bántalmazta, majd alkalmi ismerősétől elvette annak ékszereit.A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást, mert 2013. október 21-én az esti órákban Miskolc, Forrásvölgy úti hétvégi házas övezetében egy férfit bántalmaztak, majd megfosztották két ezüst nyakláncától és két karláncától.

Az ügyben végrehajtott adatgyűjtés során a rendőrök előtt körvonalazódott, hogy a bűncselekményt a sértett alkalmi ismerőse követte el, aki egy közös poharazás után bánt el későbbi áldozatával. A nyomozók a rövid idő alatt azonosított, majd felkutatott személyt annak lakásán 2013. október 22-én 2 óra 45perckor elfogták.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 33 éves, miskolci Sz. Bélát bűnügyi őrizetbe vette és az illetékes ügyészségen előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában