szon-sportoldal

2013.02.07. 11:41

Abonyt és Füzesabonyt hódítanám meg a Várda

Kézilabda - A város minkét NB II-es kézilabdacsapata „tornázik” a hét végén. A február 23-án esedékes bajnoki folytatásra melegít a Kisvárda NB II-es férfi csapata. A tabella tetején feszítő Tiszavasvárival azonos pontszámmal (16-16) álló, csupán rosszabb gólkülönbsége miatt második helyre szoruló legénység szombaton Füzesabonyban mutatja meg magát.

Kézilabda - A város minkét NB II-es kézilabdacsapata „tornázik” a hét végén. A február 23-án esedékes bajnoki folytatásra melegít a Kisvárda NB II-es férfi csapata. A tabella tetején feszítő Tiszavasvárival azonos pontszámmal (16-16) álló, csupán rosszabb gólkülönbsége miatt második helyre szoruló legénység szombaton Füzesabonyban mutatja meg magát. A felkészülési tornán az ugyancsak enbé-kettes házigazda mellett még egy, egyelőre ismretlen ellenféllel találkozik Papp József gárdája. A Várdával kapcsolatos információ, hogy az „osztálytárs” Demecsertől érkezett Járosi Attila személyében új, balátlövőként bevethető játékos csatlakozott a kerethez.

Mindeközben a Kisvárda NB II-es női együttese is a munka kellős közepén tart. A Dévényi János irányította társulat vasárnap Abonyban szerepel, ahol a Dabassal, a Gyömrővel és természetesen a hazai csapattal találkozik. Akárcsak a szabolcsiak, mindhárom ellenfél a harmadik vonalban szerepel.

A közelgő tavaszi rajtot az ötödik pozícióban váró várdaiak összetétele nem módosult a téli szünetben.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!