Asztrológia

2013.01.29. 11:01

Napi horoszkóp – Kedd 2013.01.29.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Komoly kihívás előtt áll és szembe találja magát egy megoldhatatlannak látszó problémával. Ne essen pánikba, őrizze meg a nyugalmát. Tervezze meg a lépéseit. Ne dugja homokba a fejét, és bátran fogjon bele a reménytelennek látszó feladatokba is. Így hamarosan saját maga is megtapasztalhatja, hogy bizonyos feladatok végrehajtása egyáltalán nem oly nehéz, amilyennek látszik és könnyedén sikerül megoldania.

Bika

04.21-05.21

Könnyedén veszi a mai napot és ez által az élet sem támaszt Önnel szemben komoly kihívásokat. Mind kollégáival, mind a rokonaival harmonikus kapcsolatot ápol. De semmi esetre ne essen abba a hibába, hogy túlzott önbizalommal vág neki a feladatoknak, mert a mostani kiváló közérzete hamar elillanhat egy komolyabb megterhelés következtében. Tekintse a mai napot sokkal inkább ajándéknak és engedje, hogy örömében a környezete is osztozhasson.

Ikrek

05.22-06.21

Tele van ötletekkel, amelyeket azonnal szeretne megvalósítani. Sajnos azonban nincs abban a helyzetben, hogy most újításokkal álljon elő. Mindehhez az is hozzátartozik, hogy a mindennapi, rutin feladatokban nem talál kihívást, így a munkatempója igencsak lassú. De ne keseredjen el, biztosan el fog jönni az Ön ideje és akkor megmutathatja, mi is rejlik Önben. Még ha nehezére esik is, addig legyen türelmes.

Rák

06.22-07.22

Megfontoltan, higgadtan végezze a munkáját. Sajnos az energiaszintje igencsak hullámzó, így bármikor kimerülhet, aminek negatív következményei lehetnek. Kerüljön minden konfliktust, nézeteltérést, mert a felesleges viták csak nagyobb esélyt adnak arra, hogy elfárad. Törekedjen a kompromisszumokra, még ha ez most áldozatot követel, lemondással jár, ugyanis a most kötött egyezségek közelebb viszik céljai eléréséhez, mint egy kierőszakolt győzelem.

Oroszlán

07.23-08.23

Ma semmi más nem vezérli, mint az előrejutás, önmaga megvalósítása. Ez ráadásul nem úgy nyilvánul meg, hogy a környezetében élőket megbecsülné, és kellő tisztelettel bánna velük. Így könnyen magára haragíthatja a munkatársait. Ez különösen akkor teremt feszültséget, ha csapatban kellene dolgozniuk. Nem segít más, csak a fogak összeszorítása. Amennyiben valaki segítséget kér Öntől, legyen vele őszinte, és udvariasan mondjon nemet.

Szűz

08.24-09.23

Ma minden Ön elé gördülő akadályt leküzd, a nehézségek elillannak az útjából. De ez ne arra ösztönözze, hogy új dolgokba vág bele, inkább összpontosítson a lezáratlan ügyeire. Sok olyan problémát tudhat most maga mögött, amelyek nem hagyták nyugodni. Szabaduljon hát meg a terheitől. Nyugodt közérzettel egy görbe délutánt, vagy estét is magáénak tudhat. Arról nem beszélve, hogy családjára is jobban tud figyelni, melyért most – elsősorban a gyermekei – hálásak lesznek.

Mérleg

09.24-10.23

Ma sokat kell emberek között mozognia, velük közösen munkálkodni. Ez most nem feltétlenül előnyös, mert most azon időszakát éli, amikor saját magát kívánja megvalósítani, előtérbe állítani. Bár nem áll szándékában, mégis zavart kelt maga körül és ezáltal a csapatmunka sem oly hatékony. Ahhoz, hogy a közös céljukat ne veszélyeztesse, igyekezzék a háttérbe húzódni és onnan közvetetten irányítani.

[poll id="4"]

Skorpió

10.24-11.22

A mai napon magasra teszi a mércét, már-már elmondható, hogy elérhetetlen célokat tűz ki maga elé. Más napokon még nem is lenne gond, hogy mégis megvalósítsa ezeket, de most képtelen arra, hogy felpörgesse magát. Így aztán egyre ingerültebb, feszültebb. A kollégái számára terhes az Ön körül kialakult hangulat, igyekeznek elkerülni a társaságát. Jobb lenne, ha kevesebbet várna el ettől a naptól, így elkerülheti az Önben kialakuló elégedetlenséget.

Nyilas

11.23-12.21

Aktív, feladatokkal teli nap elé néz. Készüljön fel azonban arra, hogy a legtöbb terve zsákutcába fut. Rögtönöznie kell, de ezt fogja fel kihívásnak, ne essen kétségbe. Itt a lehetőség, hogy bebizonyítsa, Ön akkor is képes teljesíteni, ha a körülményekhez kell alkalmazkodnia, rugalmasan képes reagálni az Önt érő hatásokra. A privát szférában is legyen nyitott, így képes lesz észrevenni az Ön körül kialakuló változást és azt pozitív módon értékelni.

Bak

12.22-01.20

Önnek kedves emberek keresik fel az ötleteikkel, terveikkel. Ha képes nyitottan állni a kérdések megoldása felé, akkor egyúttal önmaga számára is ihletet kaphat, merre induljon saját céljai elérése érdekében. Az első sikerek is megerősítik abban, érdemes a külvilágból érkező jeleket érdeklődéssel fogadni és hasznosítani. Legyen hát bátor és merész, hamar követőkre talál, ha látják, mennyire magabiztos és mily közkedvelt, sikeres.

Vízöntő

01.21-02.19

A mai napon egyensúlyba kerül önmagával. Nehéz eldönteni, hogy önmagának köszönheti, vagy annak, hogy képes megtalálni a környezetével a közös hangot, mely által elindulhat azon az úton, melyet év elején tűzött ki. A magabiztosságának köszönhetően munkatársai számítanak a tanácsaira. Ügyeljen azonban arra, hogy az adok, és a kapok egyensúlyban maradjon, ne hagyja kihasználni magát, mert könnyen elillan a lendület.

Halak

02.20-03.20

Most Ön az egyik legnépszerűbb ember és nem csak a barátai körében. Magabiztos kisugárzásának köszönhetően folyamatosan megkeresik, adjon tanácsot, oldjon meg kibogozhatatlannak tűnő problémákat. Élvezi a rivaldafényt, de ha elaprózza magát, hamar ráébred, az egészsége látja kárát a népszerűségnek. Eljött az ideje, hogy az embereket aszerint is osztályozza, kire számíthat és ki az, aki csak Önt kívánja kihasználni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!