Jegesmedvék: Eltűnt a Miskolc a klubból

dr. Kiss János alpolgármester
dr. Kiss János alpolgármester
Miskolc – Az alpolgármester szerint a DVTK-t és a Jegesmedvéket is mindenki a megyeszékhellyel azonosítja.

A Macik a DVTK Jegesmedvék elnevezéssel szerepelnek a jövőben, vagyis Miskolc város neve kikerül a „frigyből”. A sajtótájékoztatón arról kérdeztük dr. Kiss János alpolgármestert, hogy az önkormányzat nevében ezt nem nehezményezi-e.

Mindenki tudja

– Az új név egyáltalán nem fáj nekünk – válaszolta a tisztségviselő. – Ugyanis mind a DVTK-t, mind a Jegesmedvéket sportbarát és laikus egyaránt Miskolccal azonosítja, ennek következtében az ország egyik legnagyobb városát nem éri hátrány. Számunkra ettől sokkal fontosabb kellék volt az a garancia, amit most megkaptunk. Ahhoz, hogy egy klub előtagként felvegye, felvehesse a DVTK nevet, nagyon komoly teljesítményt kell produkálnia. A Jegesmedvék ezt megtették, hiszen az elmúlt szezonban mindent vittek, amit csak vinni lehetett. Ugyanakkor a DVTK is elégedett lehet, ugyanis a négy betűje mellé – erre nincs jobb szó – márkavédjegy került. Szóval az a véleményem, hogy a „házasságnak” ez az eleme is teljesen rendben van.

ÉM-KT


A család marad

Miskolczi Márk, a DVTK Jegesmedvék csatára, aki civilben a Miskolci Egyetem joghallgatója: ,,Hallottam a történtekről, de a részletekkel még nem vagyok teljesen tisztában. Azt mondták nekem, hogy az együttműködés megerősíti pénzügyi alapjainkat: ennek jegyében örvendetes a Borsodsport Invest Kft. és a város szerepvállalása. Annak pedig nincs jelentősége, hogy eddig sárga-feketék voltunk, most pedig piros-fehérek leszünk, mert a család ugyanaz marad.”

hirdetés
hirdet�s