Javult a helyzet a Dél-Kiliánban

Javult a helyzet a Dél-Kiliánban
Miskolc – Vasárnap éjfélkor még lázasan dolgozott mintegy száz ember Miskolcon, a Dél-Kilián lakótelepen, ahol a legfőbb munka a homokzsákok töltése volt. Hétfőn reggelre aztán normalizálódott a helyzet, miután a Könyves Kálmán utcát elárasztó víz magassága mintegy 40 centiméterrel csökkent.

Csendes volt a környék, elárvult zsákok, homokbuckák árulkodtak arról, hogy pár órával korábban még gigászi küzdelem folyt az árral. A munkába indulók egy része csizmában kelt át az ,,alkalmi Szinván” (majd cipőt váltott), de volt olyan is, aki kerülőutat választott, hogy munkába indulhasson. A lakótelepen található középiskolába tartó diákok - akik nem értesültek az eseményekről – telefonjaikkal fényképeket, videókat csináltak, miközben azon tanakodtak, hogy miként fognak átkelni az immáron csupán pár centiméteres ,,patakon”. Aztán 8 óra tájékán leleményes emberek pallót készítettek, a környéken lakók nagy örömére. 

 
A 21-es autóbusz továbbra sem közlekedik a Kandó Kálmán úti végállomásig.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s