Friss hírek

2010.01.21. 17:53

HAITI FÖLDRENGÉS - Újabb mentõcsapat, illetve adománycsomag indult a térségbe

<p>Újabb mentõcsapat, a Debreceni Egyetem katasztrófavédelmi csoportja indul péntek reggel a földrengés sújtotta Haiti szigetére. A gyereksebészbõl, belgyógyászból és traumatológusból álló team komplett sürgõsségi felszereléssel vesz részt a sérültek ellátásában, és a tervek szerint január 30-án érkezik haza Haitirõl. Egy céges felajánlásnak köszönhetõen az orvosok varrófonalból, fertõtlenítõkbõl és infúziós oldatokból álló termékcsomagot visznek magukkal, csaknem félmillió forint értékben.</p>

Közben az Ökomentikus Segélyszervezet olyan cégek jelentkezését várja, amelyek higiéniás felszereléseket és egészségügyi eszközöket tudnak felajánlani. A Segélyszervezet szerint ugyanis jelenleg víztisztító tablettákra, kötszerre, higiéniás felszerelésre és egészségügyi eszközökre van a legnagyobb szükség Haitin. A cégek felajánlásait a 06 (1) 205 39 55-ös telefonszámon várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!