Javítana a KBSC

Javítana a KBSC
© Fotó: KM
Kazincbarcika – A labdarúgó NB II 32. fordulójában idegenben lép pályára a Kazincbarcikai SC vasárnap.

Credobus Mosonmagyaróvár – Kazincbarcikai SC (Mosonmagyaróvár, vasárnap, 17.00)

Koleszár György, a Kazincbarcikai SC megbízott vezetőedzője: – A hétközi meccsünkön, Nyíregyházán nemcsak hogy jól játszottunk, hanem a meccs elejét és végét leszámítva, teljesen kiegyenlített csatát vívtunk a hazaiakkal, akiknek nagyon erős kerete van. Több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, de sajnos ezek kimaradtak és a mi szakmánkban előnybe kerül az az alakulat, amelyik az első találatot megszerzi. A szabolcsiakat érte ez a „szerencse” és onnantól kezdve nehezebbé vált a helyzetünk. Az biztató volt, hogy amíg korábban több esetben görccsel küzdöttek, szerdán ilyen gondunk nem volt: kellően frissen futballoztunk és ezt örömmel érzékeltem. Ebből a teljesítményből lehet építkezni az elkövetkezendő hetekre. 6 pontos meccset játszunk, és ilyenek lesznek még ezután is. Abban hiszek, hogy minden meccsen javulni fogunk, és elérjük célunkat, a bennmaradást az NB II-ben.

A vendégeknél az alapember Hegedűs D. sérült, míg a hosszú hónapok óta maródi Takács P. a bajnokság utolsó három-négy meccsére már visszatérhet és ezt nagyon várják a sárga-kékeknél.

A KBSC tervezett csapata: Somodi – Tóth Sz., Heil, Belényesi Cs., Süttő – Palmes, Mikló – Kristófi, Engel, Kanalos – Bene A.

– ÉM –