Játszottak, malacot kaptak és még nyerhetnek is

Játszottak, malacot kaptak és még nyerhetnek is
© Péntek 13: a játékosoknak malacuk volt.
Nagyon sokan ünnepelték a Szerencsejáték Zrt.-vel az év utolsó péntek 13-áját az Auchan miskolci, József Attila utcai áruházában.

Azok a játékosok, akik a népszerű Szerencse Plusz akció keretében legalább 1350 forint értékben Ötös, Hatos, és Skandináv Lottót, valamint a Joker szelvényekből vásároltak, a jövő heti sorsoláson 13×1 millió forintot és 8 darab személygépkocsit nyerhetnek. A játékosok Péntek 13! feliratú matricát is kaptak, ráadásul ötezer darab csodaszép plüssmalac várta őket. A rendkívüli akció közönségsikert aratott, estére már az utolsó kabalafigura is gazdára talált, így minden játékosnak malaca volt!
Nagyszerű ötlet ez a lehetőség – mondta Vadász Ferenc, aki örömmel választott a plüssfigurák közül. – Én hetente játszom, a Luxor a kedvencem, de más játékokkal is gyakran megpróbálkozom. Sokszor veszek kaparós sorsjegyeket, és nem panaszkodhatok, Fortuna többször rám mosolygott már. Remélem, hogy a társaság akciója a jövő évben is folytatódik, a péntek 13. ugyanis az összes ismerősömnek meghozta a játékkedvét.hirdetés


hirdet�s