Játszótérből parkoló?

Miskolc – Ott lakó olvasónk állítja: a miskolci, Szent István utca 4. számú ház udvarán a most elbontott játszótér helyén autóparkolókat alakítanak ki. Márpedig ezt ők nem akarják.

Ott lakó olvasónk állítja: a miskolci, Szent István utca 4. számú ház udvarán a most elbontott játszótér helyén autóparkolókat alakítanak ki. Márpedig ezt ők nem akarják. A területnek két képviselője is van, a hivatalos Cseh László, a másik, aki „szomszéd”, és akivel megegyezett Cseh László, Nyírő Pál.

Mindkettőjüket megkérdeztük. Elmondták: az elavult, veszélyes, nem szabványos játszóeszközök elbontása kötelessége az önkormányzatnak. Egybehangzóan állították: nincs eldöntve, hogy mi lesz az udvarral, az udvaron. Tény, hogy szóba jött, jöhet a parkoló is. Mielőtt döntés születik, megkérdezik a ház lakóit: ők mit akarnak?0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s