Friss hírek

2009.02.18. 13:21

Zoób Kati és Kapócs Zsóka manhattani találkozása

<p>Egy regény hozta össze Zoób Kati divattervezőt és Kapócs Zsóka előadóművészt. Az Ulpius Ház gondozásában nemrégiben megjelent "Luxe girl" című könyvéből egy 19. századi (ruha)költemény született. Zoób Kati egyedi tervezésű Luxe girl ruháját szerdán délután fél öttől egy performansz keretében Kapócs Zsóka mutatja be a Mammut Bevásárlóközpont Libri könyvesboltjában.</p>

Anne Godbersen regénye 1899-ben játszódik. A Luxe girl főhősei jómódú manhattani fiatalok, akiknek élete tele van intrikákkal és a botrányokkal. Zoób Kati divattervezőt is megihlette a regény, amelyben a múlt század fordulójának társasági és divatkultúrájával ismerkedhet meg az olvasó.

A divattervező ruhadarabját Kapócs Zsóka mutatja be az érdeklődőknek szerdán délután fél öttől a Mammut Libri könyvesboltjában. A korabeli divatbemutatót követően, a színésznő Kamarás Ivánnal közösen idézi fel a régi korok hangulatát. A rendhagyó könyvpremieren Zoób Kati is elárul néhány műhelytitkot, ígérik a szervezők.

A ruhakölteményt a következő egy hónapban bárki megtekintheti a könyvesboltban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!