Játékos gyermeknap Sajószentpéteren

Akt.:
A gyermeknapon
A gyermeknapon - © Fotó: kolorline
Sajószentpéter – Változatos programok várták gyermeknapon a legkisebbeket Sajószentpéteren, a művelődési központ előtt.

Az esemény részeként rendeztek többek között aszfaltrajzversenyt, lovaglást, sétakocsikázást a városban, de nem maradhatott el a népi játékpark és a kézműves játszóház sem. A tizenkét éven felüliek kipróbálhatták a gokartozást, a kisebbeket óriáscsúszda és ugrálóvár várta. A programokon fellépett, megtekinthető volt a Vaga Banda gólyalábasainak produkciója és a Csiribiri együttes játékos, interaktív koncertje.

Táncház, ügyességi verseny…

Nem maradhatott el a táncház sem, melyet Hódi Klára zenekara és Körmöndi Tamás, a Császta Néptáncegyüttes művészeti vezetője biztosítottak.

A Baleset-megelőzési és Közlekedésbiztonság-technikai Egyesület és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság és a Sajószentpéteri Rendőrőrs közös sátrában jelentkezni lehetett KRESZ-TESZT kitöltésére. A helyes kitöltők ajándékban részesültek, óránként indult a kerékpáros ügyességi verseny, ahol egy KRESZ-pályán kellett végigmennie az arra vállalkozóknak, itt is értékes ajándékok vártak a legjobbakra.

A rendőrség bemutatóval is készült: a gyermekek beülhettek a rendőrautóba, találkozhattak rendőrkutyával és tömegoszlató eszközöket is felpróbálhattak.

-ÉM-