Játékos EFOTT – Tankcsapda szülinap

Akt.:
Játékos EFOTT – Tankcsapda szülinap
© A Tankcsapdával nyit az EFOTT (Fotó: Burger Barna)
Már egy hónap sincs és egy hatalmas Tancsapda szülinapi bulival elkezdődik az idei EFOTT fesztivál a miskolci egyetemvárosban.

A tizenhat hektáros területen egy igazi kisváros épül fel, hogy a zenei programok mellett sportlehetőségekkel, játékos megmozdulásokkal, turisztikai lehetőségekkel és komolyabb témákkal igazán színes, felejthetetlen élményt adjon a fesztiválozóknak.

Harminc év után újra Miskolctapolcát pörgeti fel az EFOTT fesztivál. Az év legnagyobb hallgatói buliját az idén huszonöt éves Tankcsapda nyitja meg július 15-én. Lukács Laciék előtt többek között a Zanzibar táncoltatja meg a közönséget, ami azért is érdekes, hiszen a Tankcsapda gitárosa, Sidi korábban a ceglédi zenekarban játszott.

 

„Amióta Sidi a Tankcsapda tagja lett, többször felmerült, hogy a Zanzibarral közösen lépjünk színpadra. Én személy szerint nagyon örülök, hogy végre újra együtt zenélhetünk, hiszen erre korábban is volt példa és biztos vagyok benne, hogy nem is ez lesz az utolsó alkalom. Nagyon készülünk a miskolctapolcai bulira, a Tankcsapda 25 éves jubileumi turnéján minden helyszín külön figyelmet, hangsúlyt kap, egyedi set-listtel készülünk a koncertekre, így garantált, hogy az EFOTT közönsége egy megismételhetetlen Tankcsapda koncertet lát majd július 15-én” – árulta el Lukács Laci. A debreceni rockerek bulijára azért is érdemes Miskolctapolcára érkezni, mert a turné ideje alatt igazán kedvezményes áron, mindössze 3490 Ft-ért válthatnak jegyet a Tankcsapda rajongói.

 

A rockerek mellett persze a hip-hop vagy épp a retró zene kedvelői is megtalálják a fesztivál programjában a számukra kedves előadókat. A színesség azonban nem csak a zenében érhető tetten. Color party, fényfestés és nem mindennapi festék-harc is indul a fesztivál különböző helyszínein. Az EFOTT szervezői ráadásul egy hatalmas társasjátékot varázsolnak a miskolci egyetemváros területére. Bárki megpörgetheti a Kalandkereket, akár az értékes nyereményekért, akár csak a “poén” kedvéért. Különböző interaktív feladatokkal a fiatalok nem csak magának, hanem egyetemének is pontokat gyűjthet, ami egyfajta versenyszellemet gerjeszt a játékosok között a fesztivál ideje alatt.

 

A miskolciakra pedig külön gondol az EFOTT. Június 30-ig a miskolci lakosoknak és miskolci diákoknak a hetijegy 12.490 Ft június 30-ig! Kapható: miskolci Tourinform irodában és a Helynekem szórakozóhelyen. Aki pedig egy kis hűsítő vízre vágyik: a Miskolctapolcai Barlangfürdő EFOTT hetijegyes karszalaggal 990 Ft-ért, a Kemény Dénes uszoda EFOTT karszalaggal 500 Ft-ért várja vendégeit a fesztivál ideje alatt.

 

Keresd a naprakész információkat a www.efott.hu – n vagy lájkold a hivatalos Facebook oldalt: https://www.facebook.com/efott

 

EFOTT 2014 Miskolctapola – Csak szabadon…