Játékból mosógépben mosta ki gyermekét

Akt.:
Játékból mosógépben mosta ki gyermekét
Camden (New Jersey állam), 2012. május 23., szerda (MTI) – Karon ülő gyerekét játékból mosodai gépbe bújtatta az apa. Arra nem számított, hogy az automata az ajtózáródással rögtön elindul…

 

Egy Egyesült Államok-béli férfi párjával még május 11-én tért be a New Jersey állambeli Camdenben egy önkiszolgáló mosodába, és a kisfiút befektette a szennyes ruhák tetejére a mosógépbe, majd rácsukta a kerek üvegajtót. Feltehetően nem számított arra, hogy a mosógép az ajtócsukásra automatikusan elindul, arra pedig végképp nem, hogy utána le is zárja magát, és nem lehet kinyitni.

A pár kétségbeesetten próbálta kiszabadítani a gyereket, ám hiába. A férfi elrohant segítségért, és kisvártatva az egyik alkalmazott leállította a masinát. Miután a gyermeket kivették, a pár villámgyorsan elszelelt.

A mosoda kamerájának felvétele alapján a csemetének nem esett baja, ezt a gyerek életét megmentő alkalmazott is megerősítette. Ennek ellenére a cég tulajdonosa jelentette az esetet a rendőrségnek, akik nyomozást indítottak.

Címkék:


További hírek a Nagyvilág kategóriából