Járt utat a járatlanért…

Akt.:
Nőnapi futás Arnóton
Nőnapi futás Arnóton - © Fotó: Kozma István
Arnót – Nőnapi futást rendeztek az arnóti hölgyek tiszteletére a mozgás örömére.

Szombaton délelőtt az arnóti általános iskola két lány és két fiú álldogál a nőnapi futásra várva. A helyi általános iskola tanulógárdáját erősítik, meg a tesijegyüket, ugyanis Andi néni egy órai munka ötöst ígért be azoknak, akik lefutják az arnóti négy kilométeres távot.

Mutatják is, ott érkezik Szedlákné Monoczki Andrea, aki egyáltalán nem aggódik, hogy még nem gyűlt össze a teljes csapat.

Cukor helyett virág

– Aerobik-órákat szoktam adni, eleinte ketten jöttek, majd végül már harmincan is összegyűltünk egy-egy alkalommal – mondja az iskola testnevelés szakos tanára. – Ez a csapat jelezte, hogy a legtöbben eljönnek a nőnapi futásra. A Mikulás napi futáson negyvenen voltunk, akkor még görkorcsolyával is lehetett teljesíteni a távot, mert nem volt hó. Most már ne is legyen.

További részletek a hétfői Észak-Magyarországban.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s