Friss hírek

2007.09.20. 09:33

LABDARÚGÁS: Lemondott Jose Mourinho

<p>Lemondott az angol FC Chelsea vezetőedzői posztjáról Jose Mourinho. A portugál szakember három évig irányította a londoni csapatot. A vezetőedző lemondását csütörtök reggel a klub is megerősítette, a csapat hivatalos internetes oldalán megjelent egymondatos tájékoztatás szerint kölcsönös megegyezéssel váltak meg egymástól. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki lesz Mourinho utódja.</p>

Mourinho 2004-ben igazolt a Chelse-hez, a portugál bajnok Porto-tól, akikkel UEFA-kupát és Bajnokok Ligáját is nyert. A Chelsea-vel első két évében két angol bajnoki címet is begyűjtött, azonban a fő elvárás - a Bajnokok Ligája megnyerése - nem jött össze a londoni csapattal, még csak a döntőbe sem kerültek be Lampardék.

A tréner távozásához feltehetően az is hozzájárult, hogy szinte az első perctől feszült volt a viszonya a csapat tulajdonosával, az orosz milliárdos Roman Abramoviccsal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!