Jáj, tényleg össze fog menni? – Őszintén arról, hogy fog változni a péniszed, ahogy öregszel (18+)

Akt.:
Jáj, tényleg össze fog menni? – Őszintén arról, hogy fog változni a péniszed, ahogy öregszel (18+)
Az öregedés kikerülhetetlen folyamat – és persze, hogy a férfiak nemiszervét is érinti. De hogy fog kinézni a péniszed sok-sok év múlva? Most kiderül!

1. Csökken a mérete

Rossz hír, de attól még nagyon is igaz: a pénisz mérete öregedéskor fokozatosan csökken. Ez annak köszönhető, hogy az egészséges sejtek helyét kollagén veszi át, ami nem rugalmas és sokkal kevesebb helyet foglal el. Ha a férfi még el is hízik emellett, a végeremény – fogalmazzunk úgy – még látványosabb lesz. Vagyis hogy pont nem lesz látványos…

2. Egyre inkább elgörbül

Bizony, nincs mit tenni, veszíteni fog az egyenességéből – ráadásul arra fog görbülni, amerre hordja. Okolhatja tehát nyugodtan a társadalmunkat ezért, amiért nem flangálhat meztelenül – tessék, emiatt most görbe pénisszel mászkálhat öregkorára. De legalább előre eldöntheti, merre akarja hogy görbüljön.

3. Lógni fog a zacsesz

A bőr mindenhol megnyúlik öregedéskor – naná, hogy ott is. Lehet, fognia kell majd a zacsit, nehogy a vízbe lógjon, ha ráül a vécére.

4. Romlik a teljesítmény

Kikerülhetetlen, de jó hír, sok mozgással, kevés stresszeléssel, egészséges táplálkozással megőrízheti fickósságát az ember. Tinédzser persze azért így se lesz.

5. Rákveszély

Prosztata-, here- és bőrrák: a veszélyük sajnos megnő idős korban. Emiatt például idős férfiaknak nem is ajánlott a szoli, vagy a meztelen napozás. A meztelen napozás már csak a napozó társak megkímélése miatt is (lásd 1,2,3 pont).

Szóval ezek a rossz hírek. Élvezd a dolgokat, amíg lehet!

Forrás: borsonline.hu


Szereted a péniszed? Na akkor ezt az 5 dolgot ne kövesd el ellene!

Maradjunk annyiban, hogy a férfi nemiszerv igencsak érzékeny, és cseppet sem örül annak, ha a következő dolgokat műveled.

Címkék: , ,hirdetés


hirdet�s