JABIL 3Próba rajt: vasárnap bringával kezdődik az idény

Az idén is kerékpározással kezdődik a hárompróba
Az idén is kerékpározással kezdődik a hárompróba - © Fotó: Magánarchívum
Tiszaújváros – A Tiszaújvárosi Triatlon Klub 2017-ben is megrendezi a JABIL 3Próba szabadidősport-esemény­sorozatát.

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub – folytatva az eddigi hagyományokat – az idén május 14-én, vagyis ezen a héten vasárnap kerékpározással rajtoltatja a JABIL 3Próba sorozatát, amely júniusban az úszással folytatódik, júliusban pedig a futással zárul. A szervezők az egészséges életmód, a rendszeres sportolás népszerűsítése mellett, az egyes próbák teljesítését követően egyedi ajándékokkal is kedveskednek a résztvevőknek.

Az első próbázási és pontgyűjtési lehetőség a május 14-én, vasárnap megrendezendő kerékpározás lesz, melynek versenyközpontja a JABIL Circuit Magyarország Kft. parkolója. A próba napján a helyszínen 7.30–09.45 között a regisztrációs irodán lehet térítésmentesen a próbára jelentkezni, ahol át lehet venni a pontgyűjtő füzeteket.

A 15 km-es kispróba (60 perc, 3 pont) és a 38 km-es nagypróba (180 perc, 6 pont) útvonalát a Kesznyéten felé vezető országúton jelölik ki. A rajt 10.00-kor lesz. 10.15-től az óvodások, kisiskolások részére ügyességi kerékpáros versenyt rendeznek.

Minden célba érkező és próbafüzettel rendelkező résztvevő egyedi, emblémázott kerékpáros sapkát kap ajándékba. A próbát teljesítő JABIL Circuit Magyarország Kft. dolgozói között, és azok között is, akik nem a versenynek nevet adó cégnél dolgoznak, kisorsolnak a helyszínen 1-1 darab Trekking kerékpárt, 2-2 darab kerékpáros sisakot, továbbá a JABIL dolgozóinak 5 darab meglepetésajándékot.

A kerékpáros próbázókat a házigazdák 11.30-tól gulyáspartival várják.

A folytatás

A folytatást jelentő úszáspróba június 11-én, vasárnap lesz a Tiszaújvárosi Sportcentrum uszodájában, ahol 400 m (20 perc, 3 pont) és 1000 m (40 perc, 6 pont) teljesítése vár a sportemberekre. A futáspróba ideje július 15., szombat, helye a Tiszaújváros Önkormányzata és a Phőnix Hotel közötti útszakasz. A kispróba 3,5 km (30 perc, 3 pont), a közepes próba 7 km, (60 perc, 4 pont), míg a nagypróba 14 km (120 perc, 6 pont).

A sorozat végén megtartandó sorsoláson – az értékes sportfelszerelések mellett – a fődíjak, két darab 2 éjszakás wellnesshétvége is gazdára találnak.

ÉM-SZIS


További információ

További információ kérhető: Tiszaújvárosi Triatlon Klub, e-mail: tiszaujvaros@triatlon.t-online.hu, telefon: 49/540-094, web: www.tiszatriatlon.hu
hirdetés


hirdet�s