Jabil 3próba: az úszást is kipipálták, jöhet a futás

Akt.:
A Sportcentrum medencéjében úsztak
A Sportcentrum medencéjében úsztak - © Fotó: SZIS
Tiszaújváros – Az úszással folytatódott vasárnap Tiszaújvárosban a szabadidősport-eseménysorozat.

A Sportcentrum medencéjében 212 pontvadász teljesítette a 400 vagy az 1000 méteres távot. Befejezés júliusban, a futópróbával.

Örömmel vették át

A rendező Tiszaújvárosi Triatlon Klub tagjai korán reggeltől várták a próbázókat a Sportcentrum uszodája előtt kijelölt versenyirodában, ahol díjmentesen lehetett regisztrálni a kis- vagy a nagypróbára. A jelentkezők, akik Tiszaújvároson kívül Budapestről, Debrecenből, Miskolcról, Mezőkövesdről, Nyíregyházáról érkeztek, 8 órától kezdhették meg a 3 pontot érő 400, továbbá a 6 pontos 1000 méter teljesítését. A hosszak számolásában az utánpótlás-nevelő bázisként is az elitben jegyzett házigazda egyesület sportolói – köztük több válogatott kerettag – működtek közre. A partot érést követően mindenki örömmel vette át a teljesítésért járó egyedi emblémázott törölközőt. A Jabil-dolgozók és a lakosság között kisorsolt egy-egy fürdőköpenyt Mitterpach Tibor és Bodnár Lászlóné vihette haza. A két-két hátizsák Balogh Emese Edit, Szigeti Judit, valamint Haraszin Liza és Fodor Petronella tulajdonába került.

Díjmentesen

A Jabil-dolgozók közül Dobi Adorjánnak, Varró Csillának, Luts Istvánnak, Czirkus Pálnak és Cseppely Dávidnak sportos meglepetés ajándékcsomaggal kedveskedett Fortuna. A próbafüzettel rendelkezők a Jabil 3próba harmadik, utolsó fordulóján, a július 15-i, szombati Jabil 1/3 Maraton futóversenyen is díjmentesen nevezhetnek majd az alábbi távokra, kispróba: 3,5 km, váltó, egyéni, 30 perc/fő, 2 óra/csapat, 3 pont. Közepes próba: 7 km, váltó, egyéni, 60 perc/fő, 2 óra/csapat, 4 pont. Nagypróba: 14 km, egyéni 2 óra, 6 pont. A harmadik próba után a 12 pontot vagy annál többet begyűjtők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki a futóverseny esti eredményhirdetésén.

ÉM-SZIS


A fődíjak

A legalább 15 pontot elérők között 2 fődíj talál gazdára – egy a Jabil-os és egy az összes többi résztvevő között. A fődíj nem más, mint 2 személyre szóló Wellness hétvége, félpanziós ellátással.

További információ: Tiszaújvárosi Triatlon Klub, telefon: 49/540-094, 30/645-2746, e-mail: tiszaujvaros@triatlon.t-online.hu, web: www.tiszatriatlon.hu