Jabil 3 próba – Fürdőköpenyt és hátizsákot nyertek

Tiszaújváros – A tiszaújvárosi Jabil 3 próba szabadidősport eseménysorozat június 15-én, vasárnap megrendezett második „felvonásán”, az úszáson is értékes ajándékokat sorsoltak ki a rendező TVK-Mali Triatlon Klub munkatársai.

Az úszópróbázó Jabil-dolgozók közül egyedi emblémázott fürdőköpenyt nyert Filep József (Polgár), míg egy-egy darab Saucony hátizsákot vihetett haza Reszegi Zsolt (Hajdúnánás) és Fazekas Gábor (Tiszalúc).

A lakosság köréből Bujdosó Dorina (Tiszaújváros) nyerte meg a fürdőköpenyt, míg Derecskei Evelin (Tiszaújváros) és Fekete Kiara (Tiszaújváros) ajándéka lett az egy-egy darab Saucony hátizsák.

Futás után irány a Berlin Maraton!

A folytatásban augusztus 8-án, pénteken a futásé lesz a főszerep, a hagyományos Jabil 1/3 Maratonon, ahol 3,5 és a 14 km-es távok közül lehet majd választani.

A legalább 15 pontot kiérdemlők joggal pályázhatnak a majd a fődíjra, mely nem más, mint szeptember 26-29. között két darab, egy személyes, 4 napos utazás ((3 éjszaka, repülőjegy, szállás félpanzióval, reptéri transzfer) Európa egyik legnagyobb utcai futóversenyére, a Berlin Maratonra!

További információ kérhető a rendező TVK-Mali Triatlon Klubban, a 49/540-094-es telefonszámon, vagy a tvkmali@triatlon.t-online.hu e-mail címen, de a www.tvkmalitriatlon.hu honlapon is lehet tájékozódni a részletekről.