Újabb halálos baleset Hajdú-Biharban

Hajdúsámson – Halálos baleset történt Hajdúsámsonban, a 471-es főút településen átvezető szakaszán: a Radnóti utcán egy motor és egy személyautó karambolozott.  video

Halálos baleset történt Hajdúsámsonban, a 471-es főút településen átvezető szakaszán: a Radnóti utcán egy motor és egy személyautó karambolozott még nem pontosan tisztázott okból.

A motoros a helyszínen elhunyt, a másik járműben nincs sérült. Az autó az oldalára borult.

Fekete hétvége: 18 halott az utakon

Fekete hétvége volt az utakon: péntek estétől vasárnap estig tizennyolcan haltak meg közlekedési balesetekben országszerte. Több helyen is a csúszos utak miatt történtek balesetek – tájékoztatta a Független Hírügynökséget Barnáné Kiss Éva, az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedési osztályának munkatársa.

A legsúlyosabb baleset péntek éjszaka történt Hajdú-Bihar megyében, Hajdúhadház mellett. Egy teherautó utánfutója eddig ismeretlen okból levált az autóról és a szemből érkező mikrobusznak csapódott. A kisbusz vezetője és négy utasa a helyszínen meghalt.


Karambol az Ótemető utcán
Egy könnyű sérültje lett annak a balesetnek, amely vasárnap kora este történt Debrecenben az Ótemető utcán, ahol két autó ütközött össze.

A legtöbb baleset szombaton történt. Az M3-as autópályán hajnalban egy román rendszámú gépkocsi sodródott le az útról és fának ütközött. Az autóban ülő két román állampolgár meghalt. Szintén hajnalban a Baranya megyei Páprádnál felborult egy személygépkocsi, itt egy ember halt meg. A Bács-Kiskun megyei Soltnál lesodródott egy autó az útról, majd fának csapódott, ketten haltak meg. Szombat este a Somogy megyei Hardocson árokba borult egy személygépkocsi, a sofőr életét vesztette.

Három gyalogos gázolás is történt szombat este. A Szabolcs megyei Mátészalkán és Nagykállón is történt egy-egy halálos gázolás. A Pest megyei Mendén egy 83 éves nőt ütöttek el, az idős nő a helyszínen meghalt.

Vasárnap hajnalban két halálos baleset történt. Bács-Kiskun megyében, Kunmadacs külterületén fának csapódott egy gépkocsi, egy ember halt meg. Tolna megyében árokba borult egy teherautó Madocsa mellett, itt is egy ember veszette életét.

Vasárnap délután két motoros halt meg, mindkettő autóval ütközött. Az egyik baleset Hajdú-Bihar megyében, Hajdúsámson belterületén történt, a másik Vas megyében, Szombathely mellett.

Kapcsolódó anyagok:

  • Motorosbaleset a Mikepércsi úton
  • Öten haltak meg a 4-esen
  • Árokba csúszott egy személyautó Hajdúszoboszlónál