Újabb edzőmeccs DVSC-Aquaticum–Kolozsvár

Debrecen – Kedden délután 16.30-tól újabb felkészülési mérkőzést játszik a DVSC-Aquaticum alakulata: a Loki a román bajnokság egyik élcsapatát, a Kolozsvár gárdáját fogadja a Hódos Imre-sportcsarnokban.

A debreceni hölgykoszorúból hiányzik majd a válogatott trió, ugyanis Szűcs Gabriella, Szűcs Gabriella és Triffa Ágnes ismét meghívást kapott Németh Andrástól a nemzeticsapatedzőtáborába. A magyar válogatott Tatán készül a hét végi Pannon-kupára.

Középdöntőben a magyarok

Sikerrel vette az első akadályt a három hajdúságikézilabdázó, Kovács Adriennt, Kazai Anitát és Kudor Kittit is a soraiban tudó magyar korosztályosválogatott a törökországi junior Európa-bajnokságon. A csoportmérkőzéseken a mieink 41–21 arányban legyőzték Litvániát, illetve 34–29-re a házigazda török csapatot, majd a rangadón 35–22-es vereséget szenvedtek a Dánoktól. A csoportmeccsek során Kovács Adrienn 15, Kazai Anita 2, míg Kudor Kitti 6 gólig jutott. A magyar gárda a középdöntőben folytatja a sorozatot, a tervek szerint a mieink kedden a svédekkel, szerdán pedig az oroszokkal csapnak össze.